"Na pravi poti k sreči je tisti, ki skrbi za srečo drugih. Skušajte zapustiti ta svet za spoznanje boljši, kakor ste ga prejeli." - Robert Baden-Powell

petek, 1. november 2013

ČLANARINA 2013/2014

SPOŠTOVANI STARŠI! 
Veseli nas, da bo vaš otrok letos obiskoval tabornike, kjer se bo naučil mnogo novega in koristnega, spoznal nove prijatelje in se med njimi prijetno počutil. Taborniki smo prostovoljna in neprofitna organizacija, zato je edini finančni vir, ki ga imamo za normalno delovanje, članarina. Naj poudarimo, da za razliko od mnogih drugih aktivnosti (športna društva, plesni, jezikovni tečaji …), kjer podobno vsoto plačujete mesečno, mi pobiramo le LETNO članarino!!!

Ugodnosti, ki jih prinaša plačana članarina:
      članska izkaznica Zveze tabornikov Slovenije; rutica za tiste, ki so prvo leto pri tabornikih,
      možnost udeležbe na akcijah RJZ in ZTS – tekmovanja, zimovanja, taborjenja … ( cena za člane),
      popust pri nakupu taborniške opreme v Zadrugi in na taborniškem sejmu,
  ●      taborniška revija TABOR (1× na mesec na dom).

!!POZOR!! V PRIMERU DA BOSTE OBRAZEC ZA ČLANARINO DOBILI OD TUKAJ, VAS PROSIMO, DA NA E-MAIL: ceta.vzhajajocega.sonca@gmail.com, POŠLJETE SPOROČILO Z NASLOVOM "ČLANARINA 2013/14" V OKNO ZA SPOROČILO PA NAPIŠETE "IME IN PRIIMEK" SVOJEGA OTROKA "ROJSTNE PODATKE" TER "NASLOV BIVALIŠČA", SAJ VAM MORAMO POSLATI ŠT. REFERENCE, KI JO BOSTE NAVEDLI OB PLAČILU. VSI KI BOSTE OBRAZCE ZA ČLANARINO DOBILI PRI MENTORICI OZ. NA TABORNIKIH BOSTE IMELI REFERENCO NAPISANO NA LISTU.
Obrazec za članarino najdete  TUKAJ          

Lep sončno-taborniški pozdrav!

Ni komentarjev:

Objavite komentar